Return to site

UMAMI Course

旨味コース

· ディナー

コンセプトである、

旨味を最大限に表現した当店のメインコース。

1ヶ月ごとに変わるコース内容は旬の食材を贅沢に使用し

旨味にフォーカスした当店自慢のフレンチ料理を、そして季節の移り変わりを

五感を通してお楽しみ頂けるコースです。

旨味ジュレ

“Umami” Jelly makes from Vege stocks, Chicken stocks, Seafood stocks

カリフォルニア産モッツァレラチーズ ブラータ マンゴーのクーリ

Californian Creamy Mozzarella Cheese Burrata with Mango sauce

本日のお野菜

Today’s Vegetable

とうきびのムース 雲丹をのせて

Sweet Corn Mousse with Uni

鯵と茄子のテリーヌ パプリカと大葉のピューレ

Moonfish and Eggplant Terrine with paprika and Shiso puree

鱧のフリット 万願寺唐辛子とココナッツミルクの軽いソース

Deep fried Conger eel with MANGANJI green pepper and coconuts sauce

フランス産シャラン鴨胸肉のロースト オレンジのソースとピスタチオのオイル

Roasted Challandais Duck with Orange sauce and Pistachio oil

自家製のデザート

Home-made Dessert

&

“lohas beans” special Coffee

8,000-

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK