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コンセプトである、
旨味を最大限に表現した当店のメインコース。
約1ヶ月ごとに変わるコース内容は旬の食材を贅沢に使用し
旨味にフォーカスした当店自慢のフレンチ料理を、そして季節の移り変わりを
五感を通してお楽しみ頂けるコースです。
旨味ジュレ
“Umami” Jelly makes from Vege stocks, Chicken stocks, Seafood stocks
カリフォルニア産モッツァレラチーズ ブラータ マンゴーのクーリ
Californian Creamy Mozzarella Cheese Burrata with Mango sauce
本日のお野菜
Today’s Vegetable
とうきびのムース 雲丹をのせて
Sweet Corn Mousse with Uni
鯵と茄子のテリーヌ パプリカと大葉のピューレ
Moonfish and Eggplant Terrine with paprika and Shiso puree
鱧のフリット 万願寺唐辛子とココナッツミルクの軽いソース
Deep fried Conger eel with MANGANJI green pepper and coconuts sauce
フランス産シャラン鴨胸肉のロースト オレンジのソースとピスタチオのオイル
Roasted Challandais Duck with Orange sauce and Pistachio oil
自家製のデザート
Home-made Dessert
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“lohas beans” special Coffee
8,000-